Boka pass

Glöm inte att pricka av dig i receptionen och lösa ut biljett till passet du bokat. Har du ingen biljett = inget pass. Tänk på att vara på plats i tid. 5 min innan passet startar släpps de biljetter som ej hämtats ut.

Att träna hos oss ska vara roligt, motiverande och givande! Vi erbjuder många olika typer av klasser och vi hjälper dig att hitta din träningsform för bästa resultat. Våra pass har en härlig mix av puls, kondition, styrka och rörlighetsträning.

Passen bygger på en bas av funktionell träning där fokus är att ge dig träning du har nytta av i vardagen som stärker kroppens viktigaste muskulatur för en god hållning.

Avbokning från pass ska ske senast 1timme innan start. Uteblir deltagare från pass debiteras denna med 50kr som betalas i receptionen vid nästa träningstillfälle.

Från och med 1mars 2016 skärper vi reglerna kring utebliven plats på gruppträning!! Debitering kommer att ske via medlemmens autogiro med 50kr/pass. Utebliven närvaro noteras i receptionen, lika så om du medverkat men inte gjort registering i receptionen. Så innan pass - besök receptionen för att hämta ut biljett!

Är du ny på ett pass? Kom 15 min innan så du hinner få en genomgång!

Boka tid Stora Salen och Func-/Spinningsalen